ALMERE ACHTERWERF 305 – verbouw en uitbreiding kantoor te Almere-Haven. Eenlaags kantoorgebouw wordt voorzien van moderne achteruitbouw en dakopbouw. Tevens krijgt het geheel een restyle in exterieur en interieur.

Het project is een mooi voorbeeld van revitalisering van een kantoorgebouw uit de begintijd van Almere-Haven. Een gebouw kan toe zijn aan een nieuwe eigenaar en een nieuwe uitstraling. Door een grondige renovatie en uitbreiding kan het gebouw weer mee de toekomst in: verbetering van isolatie van dak en beglazing, een volledig nieuwe installatie, indeling en fa├žade.

Aanvang bouw ca najaar 2016, oplevering eerste helft 2017. Daarna is bedrijf Sensemakers BV de gelukkige bewoner van dit pand op deze unieke locatie in Almere-Haven.

Related Projects

Start typing and press Enter to search