WONEN & LEVEN, WONENC, WONINGBOUW

Project Heraut Zeewolde – Nieuwbouw Parkkwartier Noord Cluster

Het project is een gezamenlijke ontwikkeling van de Zeewolder ondernemer Bart Koelewijn en bouwbedrijf J Timmer uit Putten. Bart Koelewijn: ‘Het project moet bijdragen aan de behoefte van betaalbare woningen in Zeewolde. Tegelijkertijd moet het wel kwaliteit uitstralen én hebben!’

De Architectuur beoogd eigentijds en fris te zijn met oog voor detail. Een hoogwaardig uitstraling realiseren staat voor iedereen voorop.

Het project ligt op een schitterende locatie. Gelegen op de zuid-oost hoek van het Noord-Cluster met vrij uitzicht op Kwartiermakerslaan, de Waterlinie en de openbare groenzone met bomenrijen en wadi.

‘Ik wil dit wel omschrijven als een royale omgeving met veel groen en uitzicht!’

Het project heeft een divers aanbod aan verschillende woningen en typologieën. Tevens is er duidelijk gelet op het onderverdelen in kleinere aantallen zodat eerder met bouwen kan worden gestart. Waar eerder projecten nog aantallen hadden van 30, 40 of 50 woningen tegelijk is het een kenmerkende ontwikkeling ‘voor deze tijd’ dat deze getallen veranderen. Zo kent dit project een aanbod van tweemaal 6 eengezinswoningen met eigen tuin en parkeren op eigen terrein; tweemaal 5 grondgebonden appartementen met een eigen tuin en tweemaal 5 maisonnette-woningen met dakterras op de eerste verdieping. Tevens hebben deze maisonnette-woningen nog de schitterende optie voor een dakterras op het gehele bovenste dak. Vanaf dit dak kun je rondom geniet van de schitterend gelegen locatie met al haar verschillende uitzichten.

Related Projects

Start typing and press Enter to search