WONEN & LEVEN, WONENC, WONINGBOUW

VILLARESIDENTIE SPIEK & TULP – ZEEWOLDE

Architectuur op de plek waar alle elementen van Zeewolde samenkomen: licht, lucht, water, bos en natuurlijk de dijk.
VILLARESIDENTIE SPIEK & TULP biedt! Maximale beleving van wijdse uitzichten, en vooral ook ruimte binnen om te wonen en te leven.

Groots wonen betekent: royale appartementen met zeer ruim ontworpen plattegronden. Een grote woon/leefruimte, drie slaapkamers en twee badkamers. Het gebouw heeft een eigen souterrain met negen parkeerplaatsen!

SPIEK: Het waren vooral de zijdenet- en walvissers van Harderwijk die intensief gebruik maakten van het kustgebied van Harderwijk. Zij kenden dit gebied op hun duimpje en gaven hun eigen namen aan de bodemverschillen en ondiepten van de Zuiderzee.Het Spiek bijvoorbeeld was een langs de Veluwekust op geregelde afstand in zee uitstekende zandbank.

TULP: De Tulp is een nieuw eiland voor de kust van Zeewolde in het Wolderwijd. Door zijn unieke vorm is het eiland straks vanuit de lucht en op de kaart goed te zien. De vorm is gekozen omdat de tulp voor Nederland staat en er in Flevoland zeer veel tulpenvelden te vinden zijn.
In de kelk van de Tulp komt een passantenhaven met ca 80 ligplaatsen voor zeilers en pleziervaart.Het Tulpeiland biedt in de toekomst gelegenheid voor horeca, toerisme en watersport.

Related Projects

Start typing and press Enter to search