ZEEWOLDE KIEKBERG KV_01 _ Nieuwbouw woonhuis. Layout van de woning ontworpen vanuit de strakke omlijsting van de locatie: bebouwing aan drie zijden en een parkstrook aan de achterzijde. Plattegrond speelt functioneel in op die verschillen zijden, in combinatie met het door opdrachtgever gewenste gebruik. <BR>
Opvallend accent is de open ruimte in de tuin met hierin gesitueerd de leefkeuken. Volledig doorzicht en beleving van voor, achter en doorgang qua zicht en licht beleving de gehele dag door: leven in de open ruimte. <BR>
De gekozen architectonische vormgeven is gekozen op helderheid, maakbaarheid en functionaliteit. Zwarte bakstenen die de gesloten volumes sterk neerzetten, hard houten kozijnen passend bij de overgang naar de natuurlijk omgeving en gedekte tinten grijs voor de afwerkingen. Het zwarte metselwerk in ontworpen in een patroon van ‘gewoon’ liggend metselwerk en grote staande vlakken. <BR>

Related Projects

Start typing and press Enter to search