Wijk Bij Duurstede – Landhuis met bijgebouw

Schitterend gelegen in het landelijk gebied Wijk bij Duurstede – Langbroek – Doorn, temidden van boomgaarden, weilanden en bosstroken, grote kavel met rondom open uitzicht en horizon. Het gebouw in twee delen, woonhuis met souterain en het bijgebouw met idem souterain, ondergrondse verbinding, zwembad en sportruimte. Toegepaste verlaging van het maaiveld maakt dat alle lager gelegen ruimtes direct daglicht hebben en buitenlucht.

De architectonische soberheid laat het huis juist sterk in zijn omgeving staan. Combinatie van enkelvoudige zadelkappen, zinkwerk op gevels, metselwerken en een strakke heldere structuur van het gehele complex. Door een minimale tuin aanleg staat het huis in het landschap en de assen van zicht en uitzicht lopen door in huis en directe omgeving.

Het project is zomer 2009 opgeleverd.

Related Projects

Start typing and press Enter to search